Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на задни амортесиори koni sport (упътване с снимки )

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пружини,ако някой желае мога да му предложа нови APEX-холандски,точно за 155 на половин цена от 180 лв. Поръчах ги,чаках ги 40 дни,монтирах ги,свалих ги,тъй като се оказа че за Q4 са малко меки. Иначе визията и возията с тях е перфектна. Дори отпред и отзад съм с нови Конита,но вози по-меко от оригиналните. Като я напъна отзад прикляка и опират гумите в калника. 225/40/16+фланци 15мм,но и прилична тяга под капака,та това е.

Comment

Първоначално публикувано от zlia
      Пружини,ако някой желае мога да му предложа нови APEX-холандски,точно за 155 на половин цена от 180 лв. Поръчах ги,чаках ги 40 дни,монтирах ги,свалих ги,тъй като се оказа че за Q4 са малко меки. Иначе визията и возията с тях е перфектна. Дори отпред и отзад съм с нови Конита,но вози по-меко от оригиналните. Като я напъна отзад прикляка и опират гумите в калника. 225/40/16+фланци 15мм,но и прилична тяга под капака,та това е.
      Здр... 180лв. за 4 те или за 2 броя, че незнам как вървят цените и не мога да се ориентирам Или 90лв. за 2 броя
      Значи ще станат на моята...Няма да вози меко нали Ама то твоята кучка специално отношение си иска

П.П На аватара съм се снимал пред твоята кучка :P
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

спортни пружини вървяс с спортни амортесиори задължително!!!
        Щото с сток амортесиори и спортни пружини един голф гушна една улична лампа
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Цената е за комплект-4 броя.Купих ги от Хеед с поръчка и на цена-358лв. Воэят по-меко от моите оригинални пружини. Отэад Q4 е много тежка и эатова са и меки теэи APEX,жълти на цвят са. А колкото до Конитата и с тях отэад,нямам разлика от другите с които преди карах.

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
            Абе не винаги, зависи колко е твърд амортисьора, колко мм свалят пружините, предни Monroe Reflex съм ги карал със заводските и със спортни пружини. Еми със спортните се представя в пъти по-добре и като стабилност на пътя и като возене...
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
              Първоначално публикувано от WhitePower
              Абе не винаги, зависи колко е твърд амортисьора, колко мм свалят пружините, предни Monroe Reflex съм ги карал със заводските и със спортни пружини. Еми със спортните се представя в пъти по-добре и като стабилност на пътя и като возене...
              само че ако си забелязал като изпусне и нямя вкарване
              голфа беше с Билщаин амортесиори изпусна и нема вкарване
              хем твърдои уж стабилно хем се лашка и така в сълба
              Volvo S80 2.0 T5 180hp
              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от zlia
                Цената е за комплект-4 броя.Купих ги от Хеед с поръчка и на цена-358лв. Воэят по-меко от моите оригинални пружини. Отэад Q4 е много тежка и эатова са и меки теэи APEX,жълти на цвят са. А колкото до Конитата и с тях отэад,нямам разлика от другите с които преди карах.
                Е колега тогава кои са добри пружини и евентуално от къде могат да се купят? Аз бех решил да взимам АРЕХ от Хеед, но като сложа V6 мотора маи и аз ще имам твоя проблем? Даи некое предложение, все пак имаш повече опит
                156 V6 turbo

Comment

Working...
                X